Batido de ciocolate (Milkshake)

de naomy in Bauturi, 13 Aug 2011 | 2734 vizualizari

 

Batido de ciocolate a fost o inventie fugitiva ,doream ceva rece si savuros si ma gandeam la un frapee dar cum nu aveam cafea ness in casa am optat pt ceva mai bun .......,mai imi ramase din ciocolata de casa si de aici inspiratia mea.

 

INGREDIENTE

  • o felie groasa de ciocolata de casa ,echivalent la 100 gr cioco. normala
  • 4 linguri de inghetata de vanilie.(eu am avut inghetata facuta de mine)
  • 100 mil lapte inghetat
  • 50 mil lapte neanghetat.
  • o inimioara de ciocolata pt decor.

   

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batido de ciocolate (Milkshake):

Preparare Batido de ciocolate

In primul rand trebuie sa inghetam 100 ml de lapte ,apoi cand este inghetat se scoate de la congelator si se sparge in bucatii mari ,separat se pune in blender ciocolata de casa impreuna cu laptele neinghetat. Se amesteca la viteza mare pana se formeaza o spuma, apoi se adauga bucatiile de  laptele inghetat si inghetata de vanilie si se mai amesteca putin in functie de dorinta fiecaruia ,( eu il prefer mai gros ). Daca nu aveti ciocolata de casa si aveti ciocolata normala  se pun toate la un loc in blender.

Batido de ciocolate, cel mai bun milkshake baut vreodata.

 

TIPS-URI

1

cred ca gustul extraordinar a fost datorita ciocolatei de casa :)am mai baut milksake de ciocolata dar ca acesta NICIUNUL.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Batido de ciocolate (Milkshake) 120419
retete culinare - Batido de ciocolate (Milkshake) 120421
retete culinare - Batido de ciocolate (Milkshake) 120422

COMENTARII (11)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:45

vergi 1

14.08.2011, 17:45

buna inventie

alinutzika 1

15.08.2011, 22:47

la ce ai pus in el, normal ca e bun...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D