Biscuiti cu fulgi de ovaz, salam si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2017 | 3079 vizualizari

 

Aceasta reteta delicioasa am impumutat-o de la merisor. Iti multumesc si te pup!

 

INGREDIENTE

  • 200 g cascaval
  • 200 g unt
  • 200 g salam uscat
  • 2 oua
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 200 g faina
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • chimen
  • 1 varf cutit sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz, salam si cascaval:

Freci untul cu putina sare, apoi adaugi ouale pe rand si omogenizezi compozitia.
Adaugi condimentele, apoi cascavalul ras, fulgii de ovaz si incorporezi, treptat, faina amestecata cu praful de copt. Framanti cu mana pana obtii un aluat usor moale si putin lipicios, pe care il pui intr-o folie si il dai la frigider pentru o ora.

Feliezi salamul, dar nu foarte subtire. Infainezi masa de lucru si intinzi aluatul in foaie subtire de 2 mm grosime.
Decupezi aluatul, astfel incat diametrul decupajului sa fie mai mare decat diametrul feliilor de salam.
Asezi cate o felie de salam peste cate o rondea de aluat si acoperi cu alta rondea de aluat.
Presezi marginile aluatului, ca sa ramana lipite in timpul coacerii si asezi rondelele in tava tapetata cu hartie de copt.

 

Dai tava la cuptor pentru 20-25 de minute, la 180 de grade C, pana cand se rumenesc rondelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz, salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

oanapl 1

12.02.2017, 13:26

Da, arata tare bine biscuitii tai. Neaparat trebuie sa-i incerc! Numai sa vad de unde iau rozmarin proaspat.

RuxyRux 1

12.02.2017, 13:47

Eu am luat ieri din Metro...am in plan ceva delicios! Multumesc

dantes 1

13.02.2017, 14:28

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stelute sarate cu cascaval