Biscuiți digestivi

de CulinaryRainbow in Dulciuri, 30 Noi 2015 | 572 vizualizari

 

   Eu sunt fanul nr. 1 ai acestor biscuiți. Îi ador alături de cafeaua de dimineață sau să-i ronțăi peste zi. 



   Se pregătesc extrem de simplu și rapid. Sunt plini de fosfor, fier și vitamine din complexul B, iar asta îi face și mai speciali.


 

 

INGREDIENTE

  • 200 g făină
  • 200 g tărâțe de ovăz
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 150 g zahăr brut
  • 4-5 linguri cu lapte
  • un praf de sare roz
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiți digestivi:

Am omogenizat ingredientele, apoi am pus compoziția la rece pentru 20 de minute. 
Am pudrat făină pe blatul de lucru, am întins aluatul și am tăiat biscuiții. Eu i-am tăiat rotunzi, dar voi puteți să faceți ce forme de biscuiți doriți. :)

Am încins cuptorul la 180°C.
Am copt biscuiții timp de 10-15 minute, în funcție de cuptor. Fiți cu ochii pe prima porție, deoarece se coc foarte repede iar dacă aveți un cuptor puternic, într-o clipă de neatenție riscați să-i ardeți. În total vor ieși cam 50 de biscuiți gata să fie devorați. :)
Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Puteți adăuga și 2-3 linguri cu susan ori mac în aluat. Sunt minunați!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiți digestivi 414847
retete culinare - Biscuiți digestivi 414848
retete culinare - Biscuiți digestivi 414849
retete culinare - Biscuiți digestivi 414850
retete culinare - Biscuiți digestivi 414851

COMENTARII (29)

CulinaryRainbow 1

03.12.2015, 09:11

-Licurici- 1

07.12.2015, 18:37

Cat imi plac!

CulinaryRainbow 1

07.12.2015, 19:19

Tare buni îs!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55