Biscuiti din cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2009 | 7060 vizualizari

COMENTARII (20)

rivka 1

10.12.2009, 19:33

is buni si reci? daca da fac cateva tavi de rontait in serile de sarbatori...

luminita20_2006 1

10.12.2009, 21:17

tare intresanta reteta

Michelle 1

11.12.2009, 08:01

da e buni si reci..

ala_oancea 1

11.12.2009, 09:10

Foarte fain arata ! Trebuie sa-i incerc si eu neaparat

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:04

rivka 1

23.12.2009, 18:04

acum le am in cuptor, am facut fara morcovi din 1 kil de cartofi si mi-au mancat multa faina deci mi-au iesit multeeeeeeeeeeee , deja coc a 5-a tava hahaha, restul le-am pus in forme de briose mari (15 ca nu mai am rabdare sa stau la copt) ...

rivka 1

23.12.2009, 21:01

ies foarte bune
le recomand tuturor sunt bune reci de rontait, trebuie sa ma abtin sa nu le mananc toate odata .

Michelle 1

25.12.2009, 19:22

ma bucur mult rivka ca ti-au placut!

mioritica 1

30.12.2009, 16:54

si uleiul este pentru uns tava sau se baga in coca?

mioritica 1

30.12.2009, 18:22

acum le fac creca o sa iasa delicioase

mioritica 1

30.12.2009, 18:29

ce buni sunt

mioritica 1

30.12.2009, 18:48

sunt minunati

Michelle 1

01.01.2010, 21:07

uleiul ptr pus in coca

Michelle 1

01.01.2010, 21:08

ma bucur mult ca iti plac biscuiti!

mihaelar63 1

05.01.2010, 15:04

pe sambata cand vine ,, puiutu'' de la facultate fac si eu , cred ca ar merge cu chimen sau susan pe deasupra , ori in compozitie , ce ziceti ?

rivka 1

05.01.2010, 15:32

pe deasupra da merge !
is idee buna sa i le faci le poate lua si cu el daca i le pui intr-o cutie , eu le-am tinut 1 sapt jumate in dulap pana s-au mancat toate fara probleme

ionix 1

05.01.2010, 21:51

i-am facut si eu de sarbatori... sunt buni... m-am apucat si eu ca Rivka de am pus prea multi cartofi si am copt de m-a luat batzul

Michelle 1

08.01.2010, 10:25

ma bucur enorm ca v-au placut biscuiti

ANCA 1

08.01.2010, 10:46

f interesanta reteta!!

ana 1

26.01.2010, 09:05

Foare faini sunt , da toata ziua as rontai .
Dupa ce i-am scos i-am uns cu putin ulei su usturoi fimea si-a facut siva pe noptiera

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval