Biscuiti englezesti

de simo_brkic in Dulciuri, 4 Dec 2012 | 2523 vizualizari

 

Ce va spun...Biscuitii?Mie nu mi au placut niciodata! Poate din cauza ca de fiecare data (rar insa) cand ii faceam sau mancam la altcineva trebuia imediat sa beau o cana de apa sau ceai ceva,ca sa "alunece" =)))) da,sa alunece! chiar imi ramaneau in gat! Si am avut o singura incercare de a face ,imi iesisera foarte frumosi ,si destul de buni,dar tot seci..acum am dat lovitura!Vroiam sa i imbrac in ciocolata,dar au iesit atat de fragezi mm ca ii prefer asa!Trebuia sa fac proba asta inainte de Craciun :P ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 esenta migdale ( sau vanilie ce doriti)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 170 zahar de trestie sau zahar alb praf
  • 420 faina
  • 225 unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti englezesti:

Mai intai amestecam  untul cu zaharul,framantam si amestecam bine apoi adaugam oul, faina si praful de copt, esenta.Compozitia e buna cand nu se lipeste de degete, dar e moale .Intindem foi medii,nu foarte subtiri,si decupam formele dorite.

Bagam la cuptor la 170 grade sus si jos, daca e ventilat sau cca 200 grade pentru 5-7 minute, pana cand nu au aspectul fin deasupra si prind putina culoare ,nu sa devina maro.

Pofta buna!! :P

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti englezesti-0
Biscuiti englezesti-1
Biscuiti englezesti-2
Biscuiti englezesti-3
Biscuiti englezesti-4

COMENTARII (21)

simo_brkic

simo_brkic 1

06.12.2012, 01:54

hehe ^ ^ multumesc pentru aprecieri, cu siguranta asa e ,caminele calesc

adry88

adry88 1

06.12.2012, 09:41

place

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

15.12.2012, 22:20

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01