Biscuiti rapizi cu cereale

de Julie in Dulciuri, 22 Mai 2010 | 13924 vizualizari

 

Cerealele integrale ar trebui sa nu lipseasca din alimentatia copiilor nostri. Cum acestea nu sunt prea bune la gust , putem sa le adaugam in diverse prajiturele facute in casa. Biscuitii pe care i-am facut azi , se fac foarte usor si foarte repede. Sunt de asemenea si foarte gustosi. Va recomand sa-i consumati la mic dejun alaturi de cafea iar pentru copii alaturi de lapte sau ceai. Sunt foarte hranitori si plini de energie!

 

INGREDIENTE

  • o cana cu fulgi de cereale( de ovaz, de grau sau de care ai prin casa)
  • o cana nuci macinate
  • 100 g nuca de cocos
  • 50 g stafide
  • 2 linguri cacao
  • o lingura scortisoara
  • 4-5 linguri cu miere
  • 100 g unt moale
  • o esenta de rom
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • 4-5 linguri cu faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti rapizi cu cereale:

Amestecam bine toate ingredientele.
La sfarsit punem faina, si putem adauga inca o lingura daca nu s-a legat
bine compozitia. Udam mainile cu apa si formam biscuitii pe care ii punem in tava
unsa cu ulei. Coacem la foc potrivit timp de 10-15 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti rapizi cu cereale 33153
retete culinare - Biscuiti rapizi cu cereale 33154
retete culinare - Biscuiti rapizi cu cereale 33155
retete culinare - Biscuiti rapizi cu cereale 33156
retete culinare - Biscuiti rapizi cu cereale 33157
retete culinare - Biscuiti rapizi cu cereale 33159

COMENTARII (4)

Roxana 1

22.05.2010, 15:17

foarte bun...au englezii ceva de genu cu bucati de cioco prin ei

Julie 1

23.05.2010, 08:47

Buna ideea cu cioco prin ei! Data viitoare pun si eu!

mena29 1

30.05.2010, 21:05

buni,buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29