Bomboane Brigadeiro

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 5425 vizualizari

 

Bombonele cu un gust divin...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat(400 gr)
  • 100 gr unt
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri cacao
  • 10 biscuiti
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Brigadeiro:

Se pun ingredientele intr-o craticioara la foc mic si se amesteca continuu 25 de min,pana se caramelizeaza.

Apoi se rup bucatele mici biscuitii si se amesteca in compozitie. Se lasa sa se raceasca, se modeleaza bilute mici si se tavalesc prin miez de nuca de cocos, nuca pisata sau cacao.

Se lasa la frigider sa se intareasca.

 

RETETA IN IMAGINI

Bomboane Brigadeiro-0
Bomboane Brigadeiro-1

COMENTARII (4)

Miha 1

13.05.2009, 15:28

Pacat ca laptele condensat se gaseste atat de greu...

anam_cara 1

22.10.2010, 19:52

si asta e o reteta din argentina,sa inteleg??ca acolo a intrat eu de mi-a aparut...daca e asa m-am scospt c iubitul meu e argentinian multumeeesc daca imi iese pun poze

Miha 1

22.10.2010, 20:44

Anam...acum imi dau seama ca am gresit...tara de origine e Brazilia. Dar fiind un desert foarte raspandit in toate tarile Americii Latine, cu siguranta ii vei face iubitului tau o surpriza.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04