Bomboane Raffaello cu stafide

de - TABITA - in Dulciuri, 27 Oct 2013 | 24852 vizualizari

 

Bomboanele Raffaello sunt printre preferatele mele. Sunt delicioase. Inspiratie: r3nat02006 >:D<

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g zahar
  • 100 g stafide
  • esenta rom
  • 200 g nuca de cocos rasa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello cu stafide:

Stafidele se pun in apa cu esenta de rom si se lasa cateva minute, apoi se scurg bine.

Laptele praf se amesteca cu untul si esenta de vanilie, obtinandu-se o compozitie omogena.

Se adauga apoi zaharul si 50 g nuca de cocos si se amesteca energic in continuare.

Se formeaza bilute, iar in mijloc se pun 2-3 stafide. Apoi se tavalesc prin nuca de cocos.

Bomboanele se tin la frigider pentru cateva ore inainte de servire.

Se pastreaza bine daca sunt tinute in frigider.

 

TIPS-URI

1

Stafidele se pot inlocui cu alune, arahide sau migdale.

RETETA IN IMAGINI

Bomboane Raffaello cu stafide-0
Bomboane Raffaello cu stafide-1
Bomboane Raffaello cu stafide-2
Bomboane Raffaello cu stafide-3
Bomboane Raffaello cu stafide-4
Bomboane Raffaello cu stafide-5
Bomboane Raffaello cu stafide-6
Bomboane Raffaello cu stafide-7
Bomboane Raffaello cu stafide-8
Bomboane Raffaello cu stafide-9

COMENTARII (41)

gio

gio 1

29.10.2013, 20:39

- TABITA -

- TABITA - 1

30.10.2013, 09:57

Gio

monik80

monik80 1

19.03.2015, 15:50

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!