Bors de legume, cu afumatura

de RODIMUR in Ciorbe, 28 Feb 2018 | 2409 vizualizari

COMENTARII (21)

kytz 1

28.02.2018, 07:35

Ce bunătate!

cristinutanicolita 1

28.02.2018, 07:48

Bun!

vasimur 1

28.02.2018, 08:08

Rahela Velicu 1

28.02.2018, 08:13

Daca e cu afumatura, imi place!

mirela0911 1

28.02.2018, 08:21

N-am folosit niciodata bors, dar as gusta un pic din ciorba!

katty 1

28.02.2018, 08:35

Delicios!

Spiridus 1

28.02.2018, 09:10

Ce bunatate! 😍

elucubratiiculinare 1

28.02.2018, 09:20

ce buna

mihaelar63 1

28.02.2018, 10:44

Bunatate adevarata

Bunica 1

28.02.2018, 11:04

Foarte bun pe o vreme ca asta!

reisnaor_2006 1

28.02.2018, 11:31

delicios

MotanLaOale 1

28.02.2018, 11:45

xana 1

28.02.2018, 12:08

Ce bunatate!

RODIMUR 1

28.02.2018, 13:24

Vă mulțumesc pentru aprecieri, dragi bucătărași și vă asigur că este o alegere foarte bună pe vremea asta, ușor acrișor și cu un gust plăcut de afumătură...!

Gherca Daniela 1

28.02.2018, 16:09

madi_marin 1

28.02.2018, 17:48

oooo....delicios!

Panacris 1

28.02.2018, 18:00

RODIMUR 1

28.02.2018, 18:19

Vă mulțumesc frumos, dragele mele, pentru aprecieri!

Rocsi 1

28.02.2018, 19:56

Sa stii ca imi cam place! Ciorbele calde sunt grozave pe frigul asta!

diaconta 1

28.02.2018, 22:06

Asa cum spui,exact ce trebuie pentru zilele astea friguroase

RODIMUR 1

28.02.2018, 23:23

Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
ciorba radauteana