Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Urdoaice se mai numesc aceste minunataii care sunt pe placul familiei mele si le fac mereu primavara si vara cand gasesc urda proaspata .
Cernem faina intr-un castron , facem o adancitura in mijloc unde punem drojdia , o lingura zahar si o ceasca lapte caldut .
Cand drojdia a inflorit adaugam restul de zahar , smantana, galbenusurile , razatura de lamaie, praful de sare si framantam adaugand laptele caldut .
La final adaugam uleiul incalzit si mai framantam pana se desprinde aluatul usor de pe maini .
Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul aluatul nostru .
Intindem aluatul pe o planseta si formam branzoaicele de marimea dorita .
Umplutura
Urda o amestecam cu zaharul tos , zaharul vanilat , ouale si mararul maruntit .
Punem o lingura de urda in fiecare branzoaica si le asezam in tava , lasam 15 minute la dospit in tava .
Batem oul si cu o pensula ungem fiecare branzoaica .
In cuptorul preancalzit la 180 de grade introducem tava pentru aproximativ 30 de minute .
Pofta buna !!!
1
Se pot pudra cu zahar pudra .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult