Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

de laura_n in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 4914 vizualizari

COMENTARII (34)

miki_a 1

04.01.2016, 10:18

Laura, , felicitari pentru toate retetele! Imi plac aceste briose atat de fine si aromate! Yami-yam!

Micutza Luana 1

04.01.2016, 10:41

vai de minee :: ce imi faci Laurici

katty 1

04.01.2016, 11:39

Nu pot fi decat delicioase!

Rocsi 1

04.01.2016, 19:04

Oooo, felicitari!

Moni_alex 1

04.01.2016, 20:51

Delicioase!

Xandrinne 1

05.01.2016, 08:51

mihaelar63 1

20.01.2016, 17:02

Mama mia !!!! Ce avem aici Zau ca m-as sacrifica

Panacris 1

24.01.2016, 18:05

Aletta 1

24.01.2016, 18:14

wow

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de cirese amare