Briose cu cascaval Delaco

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2012 | 5551 vizualizari

 

Am incercat reteta de la delaco,sunt super briosele!sa le incercati

 

INGREDIENTE

  • 200g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 200 g lapte
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 100 g ciuperci conserva
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval Delaco:

Se bat ouale cu praful de sare, uleiul, laptele, ceapa bucatele, cascavalul cubulete, ciuperciile taiate bucatele mai mici, iar ceapa taiata marunt. Faina se amesteca cu praful de copt, se amesteca toata compozitia si adaugam si mararul tocat marunt. Formele se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se umple fiecare forma aproape plina(se lasa 1 deget). Se baga la cuptorul incalzit cca 40 minute. Se lasa putin la racit dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline