Briose cu ciocolata

de AndreaE in Dulciuri, 12 Noi 2013 | 747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 200 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 2 lingurite esenta vanilie
  • 4 oua
  • 50 gr ciocolata
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina cernuta amestecata cu praful de copt.

Se pune uleiul , esenta de vanilie si laptele pana se formeaza un aluat un pic mai gros decat cel de la chec. Se rade ciocolata si se amesteca cu aluatul lasand putin pentru a pune deasupra. Se pregatesc formele pentru briose intr-o tava. Se umple formele pe jumatate ,se presara restul de ciocolata, apoi se introduc la cuptor incins la 180 gr 25 min.

Se procedeaza la fel pana se termina aluatul . 38 de briose mi-au iesit mie.

Cand sunt coapte , se presara zahar pudra .

 

RETETA IN IMAGINI

Briose cu ciocolata-0
Briose cu ciocolata-1

COMENTARII (6)

Lau 1

12.11.2013, 19:24

nadea68 1

12.11.2013, 21:17

Rocsi 1

13.11.2013, 11:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04