Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

de laylalala in Dulciuri, 8 Iul 2010 | 2714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt 
  • 100 gr ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale
  • 1 ou
  • 250 ml lichior de cocos
  • 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma
  • 200 gr faina
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata
  • 125 gr bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms:

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.

Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.

Se imparte aluatul obtinut in forma de briose.Se presara fiecare briosa cu bomboane M&Ms apoi se dau la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms 40715
retete culinare - Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms 40716
retete culinare - Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms 40717
retete culinare - Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms 40718
retete culinare - Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms 40719
retete culinare - Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms 40720

COMENTARII (4)

Laly 1

08.07.2010, 22:29

Vreau si eu una te rog frumos

Rocsi 1

08.07.2010, 23:00

una una si eu

cristinne 1

09.07.2010, 19:33

arata fabulos!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29