Briose cu cirese si ciocolata

de katty in Prajituri, 12 Noi 2014 | 4093 vizualizari

 

Daca ati pus cirese la congelator , cred ca e timpul sa le scoateti pentru aceste minunate briose .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 125 gr unt
  • 120 gr zahar
  • 2 oua
  • 200 gr iaurt
  • cirese fara samburi , scurse
  • bucatele de ciocolata
  • esenta de cafea
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cirese si ciocolata:

Frecam spuma untul cu zaharul . Adaugam iaurtul , esenta de cafea si ouale . Omogenizam compozitia .

Amestecam faina cu praful de copt .

Adaugam faina peste compozitia cu oua si amestecam pana se integreaza complet. Turnam compozitia in 12 forme de briose .Punem in fiecare cate 1-2 cubulete de ciocolata si cirese  date prin putina faina  si scuturate bine.

Dam tava la cuptorul preincalzit 20 de minute .Scoatem tava , le lasam 5 minute in forme , apoi le scoatem pe un gratar la racit Presaram briosele cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose bicolore