Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 2162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 50 gr unt, topit
  • 1 lingura smantana
  • 80 gr faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt
  • 50 gr fulgi de ciocolata
  • 50 gr coaja de portocala confiata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata:

Incinge cuptorul la 180˚C. Amesteca fulgii de ciocolata si coaja de portocala confiata cu 1 lingura de faina.

Bate ouale cu zaharul si esenta de rom. Adauga untul si amesteca. Adauga smantana si amesteca iar. Incorporeaza faina. Inglobeaza apoi fulgii de ciocolata si coaja de portocala confiata.

Toarna aluatul intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose si da la copt 20-25 minute. Lasa briosele sa se raceasca complet apoi decoreaza-le dupa imaginatie.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata 91628
retete culinare - Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata 91629
retete culinare - Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata 91630
retete culinare - Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata 91631
retete culinare - Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata 91632
retete culinare - Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata 91633
retete culinare - Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata 91634
retete culinare - Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata 91635

COMENTARII (14)

deyutzky 1

14.03.2011, 22:02

o nebunie de culori

LUK 1

14.03.2011, 23:26

super

adry88 1

03.06.2011, 11:25

o splendoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: