Briose cu picaturi de ciocolata

de aura78 in Dulciuri, 28 Feb 2014 | 691 vizualizari

 

CEVA DULCE SI BUN ...

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina
  • 180 g zahar
  • 3 linguri de cacao amara
  • 1 praf de copt
  • 150 g de picaturi de ciocolata neagra
  • 90 ml de ulei de floarea soarelui
  • 250 ml lapte
  • 1 ou 
  • 1plic vanillina
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu picaturi de ciocolata:

Intr-un castron amesteca : faina in prealabil cernuta ,zaharul, cacaoa,praful de copt si sarea.
Intr-un castron bate oul si adauga laptele si uleiul.
Incorporeaza putin cate putin ingredientele liquide (oul,laptele,uleiul)  cu ingredientele uscate ( faina,zaharul,cacacoa,praful de copt,sarea) .Amesteca bine totul.Adauga jumatate din cantitatea de ciocolata.
Distribuie in formele de briose ,umpland 3/4  din capacitate .
Presara pe deasupra "picaturi " de ciocolata .
Pune totul la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 17 minute.

 

COMENTARII (4)

Micutza Luana 1

28.02.2014, 23:53

yamii

tiby 1

01.03.2014, 09:35

Rocsi 1

01.03.2014, 19:36

Imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21