Briose de primavara

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 2660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 60 gr zahar
  • 50 gr unt, topit
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • coaja rasa de la 1 portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura smantana
  • 50 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita scortisoara macinata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de primavara:

Incinge cuptorul la 180˚C.

Bate ouale cu zaharul urmat de untul topit.Adauga coaja de lamaie, portocala, vanilia si smantana. Incorporeaza apoi faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.

Toarna aluatul intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose si da la copt 20-25 minute apoi decoreaza-le dupa imaginatie cu culorile primaverii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose de primavara 91621
retete culinare - Briose de primavara 91622
retete culinare - Briose de primavara 91623
retete culinare - Briose de primavara 91624
retete culinare - Briose de primavara 91625
retete culinare - Briose de primavara 91626
retete culinare - Briose de primavara 91627

COMENTARII (16)

LUK 1

14.03.2011, 23:26

super

laylalala 1

15.03.2011, 15:52

frisca am colorat-o cu colotanti alimentari

adry88 1

03.06.2011, 11:26

extraordinare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55