Briose din albusuri cu dulceata de visine

de MIUTA in Dulciuri, 29 Iun 2011 | 3509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pahar albusuri(5 bucati)
  • un pahar zahar
  • un pahar cu varf faina
  • 1/2 praf de copt
  • coaja si sucul de lamaie
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte rece
  • un praf de sare
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu dulceata de visine:

Am batut albusurile spuma,am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit.Am adaugat uleiul in fir subtire apoi laptele.Am adaugat coaja de lamaie si praful de copt stins in suc de lamaie.Am pus un praf de sare si am adaugat faina amestecand usor cu o lingura de lemn.

Formele de briose le-am uns cu ulei.Am pus compozitie cu o lingura in forma de briose si am pus in fiecare cate o visina din dulceata.Am dat la cuptor cca 30 minute.Din restul compozitiei am facut un chec mic in care am pus pe mijloc dulceata de capsuni.

A iesit ceva delicios dar data viitoare o sa pun in forme hartie de copt deoarece dulceata se lasa pe fundul tavii si a trebuit sa frec la tavi de mi-au sarit capacele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam