Briose pufoase

de karla in Prajituri, 2 Apr 2013 | 2617 vizualizari

 

Trebuiau sa fie RED VELVET dar din pacate nu a fost bun colorantul ,dar au iesit super pufoase si gustoase sper sa va placa.
Aceasta reteta am luat-o de la http://magieinbucatarie.blogspot.ro/2012/06/briose-red-velvet.html ,dar am adaptat-o eu.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr de unt
  • 350 gr de zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • esenta de vanilie/rom
  • 1 lingurita otet
  • colorant
  • ciocolata
  • un plic de clazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Se amesteca faina +cacao +sare+praf de copt +bicarbonat

Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand.Se pune esenta si otetul .

In compozitia de unt adaugati faina si lapte pe rand ,dar sa terminati tot cu faina. Le puneti la copt in tava speciala de briose cu hartiute la 180 grade timp de 25 minute. 

Se decoreaza cu ciocolata si glazura.

 

 

TIPS-URI

1

folositi un colorant gel

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose pufoase 215788
retete culinare - Briose pufoase 215789
retete culinare - Briose pufoase 215790
retete culinare - Briose pufoase 215791
retete culinare - Briose pufoase 215792
retete culinare - Briose pufoase 215793

COMENTARII (6)

karla 1

05.04.2013, 12:40

multumesc mult pentru sustinere

Lau 1

07.04.2013, 18:54

place

karla 1

08.04.2013, 18:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D