Briose tip pizza

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2011 | 3273 vizualizari

 

Din categoria retetelor cu poze uitate in calculator ...va prezint aceste dragute aperitive!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana ulei
  • 1-2 lg mustar
  • 1 ou mare ( sau 2 mici)
  • 1 cana iaurt
  • 2 cani faina
  • salam , 2-3 fire carnati oltenesti,ceapa verde
  • 1 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose tip pizza:

Pentru prepararea acestei retete de briose vom proceda astfel:

-mixam oul cu ulei si mustar dupa care am adaugat celelalte ingrediente , am omogenizat bine

-am pus compozitia in tava pt briose,iar deasupre am adaugat ceapa verde taiata marunt, bucatele de carnat, si salam

-dam la cuptor pana se rumenesc frumos

O reteta de briose usor de facut si care vor arata foarte bine pe orice masa festiva.

 

TIPS-URI

1

daca doriti puteti adauga mezelurile ,taiate cubulete in aluat

2

se poate adauga cascaval si branza rasa

RETETA IN IMAGINI

Briose tip pizza-0
Briose tip pizza-1
Briose tip pizza-2
Briose tip pizza-3
Briose tip pizza-4
Briose tip pizza-5
Briose tip pizza-6
Briose tip pizza-7

COMENTARII (17)

Rocsi 1

09.08.2011, 14:10

mamaieelena 1

09.08.2011, 21:27

super ideea

CookieMonster 1

19.03.2013, 13:08

Cred ca am sa te plagiez si am sa fac si eu reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04