Broccoli, conopida, curcan :)

de ANCA in Curcan, 22 Oct 2010 | 3653 vizualizari

 

Iar m-a lovit inspiratia si am improvizat cu ce aveam prin frigider:)) a iesit o nebunie de mancarica, si-au lins boticurile baietii mei!

 

INGREDIENTE

  • broccoli
  • conopida
  • pipet de curcan
  • ceapa
  • ardei gras
  • suc de rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • cimbru
  • maghiran
  • sare
  • piper
  • patrujel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli, conopida, curcan :):

Carnea de curcan se taie cubulete si se inabuse usor intr-o tigaie de teflon cu o ceapa si usturoi tocat, apoi se pune intr-un vas termorezistent.

Conopida si broccoli desfacute in buchetele se aseaza in vas, se presara cimbru si maghiran, se amesteca cu atentie, apoi se toarna peste toate sucul de rosii.

Se introduce vasul la cuptor cca 40 minute, cu capac, pana cand se inmoaie conopida si broccoli. Se presara patrunjel proaspat, iar la servire, se rade fin branza de oaie/capra.

 

RETETA IN IMAGINI

Broccoli, conopida, curcan :)-0
Broccoli, conopida, curcan :)-1
Broccoli, conopida, curcan :)-2
Broccoli, conopida, curcan :)-3
Broccoli, conopida, curcan :)-4

COMENTARII (5)

onuta 1

22.10.2010, 13:18

ce super arata si gustos tare.

ANCA 1

22.10.2010, 14:24

multumesc, poftiti la masa!

nadina73 1

23.10.2010, 00:53

am ajuns si eu mai este?5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20