Brownie cu crema de branza

de GeorgiG in Prajituri, 1 Aug 2015 | 884 vizualizari

 

Este o "prajtura frageda si lipicioasa, cremoasa, ti se sfarama in mana si ti se lipeste de cerul gurii", exact cum este descrierea de pe Savori urbane de unde m-am inspirat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 187 g unt
  • 150 g ciocolata cu minim 50% cacao
  • 130 g faina
  • 40 g nuci tocate
  • 70 g biscuiti digestivi
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • 200g crema de branza
  • 100 g unt
  • un plic zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra
  • ciocolata pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu crema de branza:

Topim ciocolata cu untul. Mixam ouale cu zaharul si sarea pana cresc in volum si devin spumoase. Adaugam ciocolata topita in fir subtire mixand in continuare, apoi nucile taiate , biscuitii maruntiti si apoi faina. Amestecam totul bine pana obtinem o compozitie fluida.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins aproximativ 20-25 minute. Lasam prajitura sa se raceasca in tava, este frageda si se rupe usor.

Este foarte buna si asa simpla.

Pentru crema de branza mixam untul cu crema de branza, zaharul vanilat si zaharul pudra.

Asezam aceasta crema peste prajitura rece si ornam cu ciocolata topita.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Brownie cu crema de branza-0
Brownie cu crema de branza-1
Brownie cu crema de branza-2
Brownie cu crema de branza-3
Brownie cu crema de branza-4
Brownie cu crema de branza-5
Brownie cu crema de branza-6
Brownie cu crema de branza-7
Brownie cu crema de branza-8
Brownie cu crema de branza-9

COMENTARII (16)

GeorgiG

GeorgiG 1

02.08.2015, 11:54

O fac pentru prima data,chiar a fost foarte buna !

-Licurici-

-Licurici- 1

03.08.2015, 09:39

Ce bine arata!

Gicuta69

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:41

Arata tare bine, Georgiana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01