Brownies

de nadea68 in Prajituri, 6 Mar 2014 | 8033 vizualizari

 

Brownies sunt niste prajiturele americane tip negrese...Le-am incercat si eu :)

 

INGREDIENTE

  • 180 g unt
  • 300 g zahar
  • 180 g faina
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 120 g cacao amar
  • 60 g picaturi de ciocolata amara
  • esenta de rom
  • pentru ornat
  • ciocolata alba
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies:

Intr-un castron pune zaharul,ouale,sarea,esenta de rom.Cu un batator amestecam totul pana obtinem o crema spumoasa.

Adaugam untul topit si amestecam.Faina o amestecam cu praful de copt si cacao dupa care o unim la creama de oua.amestecam.Adaugam si picaturile de ciocolata.

Luam o tava ,o acoperim cu hartie de copt.Eu am avut o tava de 25x20 cm.

Turnam aluatul in tava,nivelam si bagam la cuptor incalzit la 180° pentru 25-30 minute.Facem proba scobitoarei.

Cand e gata,lasam sa se raceasca un pic si deasupra razuim ciocolata alba.Cand e rece de tot o portionam si o servim. :)

 

TIPS-URI

1

puteti adauga nuci sau alune

2

blatul se poate insiropa-neisiropat prajitura e putin uscata

3

se orneaza dupa gust cu ce doriti

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Brownies 302068
retete culinare - Brownies 302069
retete culinare - Brownies 302070
retete culinare - Brownies 302071
retete culinare - Brownies 302072
retete culinare - Brownies 302073
retete culinare - Brownies 302074
retete culinare - Brownies 302075
retete culinare - Brownies 302076
retete culinare - Brownies 302077
retete culinare - Brownies 302078

COMENTARII (22)

nadea68 1

07.03.2014, 16:53

va multumesc

lory1 1

03.06.2014, 11:02

Ce sunt "picaturi de ciocolata" ?

nadea68 1

03.06.2014, 18:03

lory1 ciocolata alba razuita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55