Bruschete

de andreea_angelo in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2012 | 6053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 1 rosie
  • 50 g mozzarella
  • busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Feliile de paine se prajesc si se ung cu un catel de usturoi inmuiat in ulei de masline. Rosia se taie cubulete impreuna cu mozzarella. Se pun ambele intr-un bol unde se amesteca cu ulei de masline, busuioc si sare si se pun pe ambele felii de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ciuperci si mozzarella la cuptor