Rulada de omleta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 3990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g philadelphia
  • 50 g rucola
  • 6 felii mortadella
  • 4 lg parmezan ras
  • sare
  • nucsoara 1/2 de lingurita
  • piper
  • 1 lg ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta:

1.Incingem cuptorul la 170°.

2.Batem ouale cu sare si nucsoara,cu ajutorul unui tel.Adaugam parmezan si mai batem putin.

3.Intr-o tava de 36 cm pe 27 cm,punem hartie de copt si punem compozitia obtinuta.Bagam la cuptor pentru 12-15 minute.

4.Cand e gata,o scoatem si o invartim si lasam sa se raceasca.

5.Intr-un bol punem philadelphia cu piper si lingura de ulei de masline si mestecam. Punem deoparte.

6.Cand s-a racit o desfacem usor si o transfram pe o pelicula transparenta.

7.Intindem crema de branza,apoi rucola (spalata si uscata inainte),felile de mortadela si invartim.O lasam le rece o ora inainte de a o servi.

O taiati rondele....si pofta buna!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de omleta-0
Rulada de omleta-1
Rulada de omleta-2
Rulada de omleta-3
Rulada de omleta-4
Rulada de omleta-5
Rulada de omleta-6
Rulada de omleta-7
Rulada de omleta-8
Rulada de omleta-9
Rulada de omleta-10
Rulada de omleta-11

COMENTARII (22)

Rocsi

Rocsi 1

25.06.2013, 22:55

Ce aspect frumos

roxana_simona

roxana_simona 1

26.06.2013, 00:30

super

Alina26

Alina26 1

26.06.2013, 10:23

ms...ms...ms..ms...ms...mult bucatarasi!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!