Bruschete

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 2482 vizualizari

 

E un aperitiv simplu si gustos si la indemana zic eu...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine(de fapt mai bine ar fi o bagheta...asa am zis ca o sa iau bagheta dar ploua asa tare cand am vrut sa fac ca nu am iesit din casa si am facut cu felii de paine)
  • 3 rosii
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc(nici de asta nu am pus ca nu imi place,in schimb am pus cateva firicele de patrunjel)
  • 3-4 masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Feliile de paine se taie in patru.

acestea se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru 10-15 min cat sa devina aurii.

rosiile se spala si se taie cubulete.

intr-un bol se pun rosiile taiate.

peste se pun 2 linguri ulei de masline,busuiocul tocat marunt(in cazul meu patrunjel),sare si piper dupa gust.

se amesteca usor toate ca sa nu zdrobim prea tare rosiile.

bucatile de paine coapte se scot din cuptor.

luati catelul de usturoi si frecati fiecare felie de paine.

pe fiecare bucatica de paine se pune compozitie de rosie,iar pe deasupra se pun felii subtiri de masline.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bruschete 39395
retete culinare - Bruschete 39397
retete culinare - Bruschete 39398
retete culinare - Bruschete 39399
retete culinare - Bruschete 176416
retete culinare - Bruschete 176417
retete culinare - Bruschete 176418
retete culinare - Bruschete 176419

COMENTARII (13)

nadina73 1

29.06.2010, 22:24

gata rocsi am rezolvat cu furcile

Adinacarla 1

30.06.2010, 00:23

am ajuns cam tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata

Rocsi 1

30.06.2010, 10:49

multumesc nadina..niciodata nu e tarziu adinacarla...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D