Bruschete ”mic dejun” de duminica

de ancutaCH in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 64442 vizualizari

 

Este un mic dejun foarte indragit de sotul meu si care este usor de preparat si foarte satios! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 felii de paine
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 2-3 lingurite de oregano uscat
  • 1 lingurita de praf de usturoi
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 4-5 rosii cherry /2 rosii
  • 1/2 ardei rosu/galben
  • 2 linguri masline fara samburi (de preferat ca se feliaza mai usor)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete ”mic dejun” de duminica:

Se face un sos din ulei, oregano si praful de usturoi

Se toaca marunt rosiile si ardeiul si se amesteca in sosul de ulei

Compozitia de rosii si ulei se pune pe fiecare felie de paine

Se presara cascaval ras 

Se pun deasupra feliute de mozzarella si rondele de masline

Se pun feliile in tava si se dau la cuptor in jur de 15 minute, pana se omogenizeaza si se rumeneste cascavalul.

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu iaurt de baut sau suc de fructe ...depinde ce preferati

2

Acest tip de bruschete l-am servit de multe ori si ca aperitiv cald insotit de o bere rece!

RETETA IN IMAGINI

Bruschete ”mic dejun” de duminica-0
Bruschete ”mic dejun” de duminica-1
Bruschete ”mic dejun” de duminica-2
Bruschete ”mic dejun” de duminica-3

COMENTARII (15)

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:37

bun

Micutza Luana 1

22.01.2014, 20:05

claudiaO 1

12.11.2014, 09:24

ce bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04