Bruschete romanesti xxl

de babi5 in Piine, 26 Ian 2014 | 1706 vizualizari

 

Dragii mei sa vedeti ce mic dejun sanatos va recomand cu mare drag.Usor de preparat si zic eu parere proprie foarte sanatos ..merge si la dieta ..

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de pine neagra( veritabila nu cu coloranti )
  • 4 catei de usturoi
  • sare, boia
  • ulei masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete romanesti xxl:

Se prajesc feliile de pine (cit se doreste )apoi se freaca cu cateii de usturoi .

Intr-un castronel se pune putin ulei de masline, potrivim de sare (nu mult ),putina boia (pentru culoare ).

Amestecam bine si cu o pensula de silicon ungem fiecare felie

Bruschetele sunt gata pentru a fi servite ..

Pofta buna!

Rapid ,sanatos ,gustos.

 

TIPS-URI

1

Se poate servii linga un iaurt natural cu 0% la suta grasime

2

Sau un ou fiert tare ..

3

Poate servii cu incredere si cei care merg la servici .dupa mestecind o1-2 frunze patrunjel si usturoiul nu mai miroase .

RETETA IN IMAGINI

Bruschete romanesti xxl-0
Bruschete romanesti xxl-1
Bruschete romanesti xxl-2
Bruschete romanesti xxl-3
Bruschete romanesti xxl-4
Bruschete romanesti xxl-5

COMENTARII (14)

babi5 1

27.01.2014, 14:17

multumesc krysty si mie imi plac toata dimineata la mic dejun ..astea sunt

MOKUSKA 1

07.05.2014, 16:04

babi5 1

07.05.2014, 17:11

multumesc mult mokuska sanatos si gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04