Bruschette cu rosii si ulei de masline nou

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2012 | 3528 vizualizari

 

Cele mai simple mancaruri sunt poate cele mai bune se zice,eu am facut ceva foarte simplu si foarte bun,mai ales ca am fost la cules de masline si inca mai merg cand am posibilitate,am folosit pentru aceste bruschette uleiul nou de o zi pot spune,are un gust nemaipomenit de bun,este ca un sirop verde cu gust de masline destul de puternic,minunat,si stiu ca e facut fara adaosuri si este cel mai natural,ceea ce este natural face si bine la sanatate.Sper sa va placa si voua.Nu scriu precis cantitatile pentru ca fiecare poate face cate vrea.

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  • 15 sau mai multe rosii mici
  • sare,oregano uscat si maruntit
  • ulei de masline nou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosii si ulei de masline nou:

Foarte simplu: Am taiat feliile de paine si le-am asezat intr-o tava de cuptor, le-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade pana s-au rumenit frumos, cam 10 minute.

Intre timp am spalat rosiile si le-am taiat in patru, am condimentat cu sare si oregano uscat si maruntit. Am scos feliile de paine din cuptor si am turnat ulei de masline nou, apoi am asezat si rosiile deasupra, apoi am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosii si ulei de masline nou" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pampushki (Plăcinte lipoveneşti cu brânză)