Budinca cu branza si stafide

de Gusti in Spaghete, 13 Iun 2013 | 2142 vizualizari

 

O budinca e mereu binevenita la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghete
  • 1 cutie de branza cu smantana Ceva fin Delaco
  • smantana
  • 3 oua
  • zahar
  • stafide
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si stafide:

Am pus pastele la fiert, dupa care am pregatit crema de branza.

Intr-un castron am pus branza, smantana, 2 oua, zahar si stafide. Am amestecat si am aromat cu  putina esenta de rom. Smantana mea a fost foarte subtire (am folosit smantana pentru gatit) asa ca nu am pus foarte multa.

Pastelor scurse le-am adaugat unt si le-am amestecat pentru a nu se lipi intre ele.

Am pregatit un vas de yena ca o forma de chec si l-am uns cu unt. Am pus un strat de paste, crema de branza si al doilea strat de paste. Cu o furculita am amestecat usor din loc in loc, pentru ca branza sa patrunda printre paste. 

Pentru ca noua ne plac budincile mai dulci, am presarat zahar si deasupra pastelor. 

Am batut un ou si l-am turnat peste paste, pentru a le da o culoare frumoasa. 

Am dat budinca la cuptor cam 40 minute. A iesit rumena si pufoasa.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Budinca cu branza si stafide-0
Budinca cu branza si stafide-1
Budinca cu branza si stafide-2
Budinca cu branza si stafide-3
Budinca cu branza si stafide-4
Budinca cu branza si stafide-5
Budinca cu branza si stafide-6

COMENTARII (26)

Bucataras

Bucataras 1

13.06.2013, 22:37

oooo, lume noua, bine ai revenit Buni!

Sim0na

Sim0na 1

14.06.2013, 09:55

N-am mai mancat de foarte mult timp!

babi5

babi5 1

29.08.2013, 08:05

Bu na tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01