Budinca de chia cu cocos

de Anett in Dulciuri, 23 Apr 2016 | 3230 vizualizari

 

Aceste seminte magice ne dau o doza de energie de care avem nevoie de a incepe ziua! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura miere
  • 400 ml lapte
  • 4 linguri seminte chia
  • 4 linguri fulgi de cocos
  • 50 gr merisoare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de chia cu cocos:

Intr-un bol amestecam laptele si mierea, adaugam seminte de chia si fulgi de cocos.

Amestecam bine si punem in frigider peste noapte.

Dimineata le aranjam in boluri mici impreuna cu niste bucati de merisoare.

TIPS-URI

1

Seminte de chia absoarba foarte multe lichide, putem amesteca o parte seminte chia cu pana la 6 parti de lichide ( apa, lapte de capra, lapte de cocos, suc proaspat stors)

2

Putem face diferite combinatii: cu fructe proaspete, cu unt de arahide, scortisoara etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de chia cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

jolygina 1

25.04.2016, 01:05

anca_rm 1

25.04.2016, 09:47

ce mult imi place ce ai facut tu aici

CameliaR 1

12.05.2016, 12:18

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
O negresa minunata si 1 an de Bucataras