Budinca de dovlecei cu cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2016 | 5573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov potrivit
  • 200 g cascaval
  • sare,boia
  • rosii cherry
  • putin pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu cascaval:

Curatim dovleceii si morcovul si ii dam pe razatoare. Dovleceii pe razatoarea mare, morcovul pe razatoarea mica. Cascavalul il dam pe razatoarea mica.

Batem ouale su sare si boia dulce, adaugam dovleceii, morcovul si cascavalul ras. Ungem cu unt un vas termorezistent si presaram putin pesmet, apoi punem compozitia de dovlecei. Din loc in loc asezam rosii cherry si presaram pe deasupra putin pesmet apoi cascaval ras.

Introducem vasul in cuptorul incins pana se rumeneste usor.

Este foarte buna si calda si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

26.09.2016, 09:18

hmmm ce bine ti-a iesit , gustoasa

diaconta 1

27.09.2016, 16:06

Foarte buna cred ca a fost

Dulciuri cu Georgiana 1

28.09.2016, 10:00

Multumesc ! A fost foarte buna! Imi place dovlecelul mult !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigi cu unt si cascaval