Budinca de legume

de dentistutza in Mancaruri de legume, 28 Mar 2011 | 2818 vizualizari

 

....sau...ce fac eu cu zarzavatul din supa...
Daca ar fi fost mai frig faceam o salata de boeuf. Asa, am facut o budinca satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  •  1 telina maricica
  • albitura ( pastarnac)
  • 1 ceapa
  • 1 conserva boabe naut
  • 1 conserva ciuperci champignon
  • 2 cottage cu marar Tnuva
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 3 oua batute
  • 3 linguri unt moale
  • 2 linguri seminte de susan-optional
  • sare, piper, busuioc sau patrunjel maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume:

Eu am avut toate produsele fierte in supa ( mai putin ciupercile) . Alternativ, se pot fierbe in apa cu un cub de concentrat si lasate sa se raceasca.

Se taie legumele cubulete mici si se amesteca cu branza, faina, pesmetul, ouale batute si untul, si cam 1/2 lingurita de sare si 1/3 lingurita piper. Busuioc- cat va place.  Intr-o forma pt. cuptor bine unsa se pun legumele, se presara cu un pic de unt si susan si se coace cam 35-40 minute. Se serveste cald, ca garnitura la carne sau simplu.

 

TIPS-URI

1

data viitoare pun buchetele de broccoli sau conopida!!!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca de legume 95315
retete culinare - Budinca de legume 95316
retete culinare - Budinca de legume 95317
retete culinare - Budinca de legume 95321

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

29.03.2011, 08:22

bun bun

MVMih 1

29.03.2011, 11:24

adry88 1

26.05.2011, 17:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21