Budinca de orez cu carne tocata

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 14 Aug 2010 | 8322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne tocata amestec
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • condimente pentru carnea tocata
  • 1 lingura pasta de tomate
  • marar
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu carne tocata:

Se face un pilaf din orez, putin ulei, sare si piper. Se lasa la racit.

Carnea tocata se caleste in foarte putin ulei impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand apa a scazut si carnita s-a fiert, se adauga condimentele, pasta de tomate, marar, sare si piper.

Pilaful se amesteca cu carnea tocata si oul crud, apoi se toarna toata compozitia intr-un vas de cuptor. Se rade deasupra cascaval si se da vasul la cuptor pana se aureste frumos .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca de orez cu carne tocata 46353
retete culinare - Budinca de orez cu carne tocata 46354
retete culinare - Budinca de orez cu carne tocata 46355

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

17.08.2010, 09:25

mmmm, ce bine arata! cred ca e delicioasa!

madi_marin 1

17.08.2010, 14:02

epurasha....a fost foarte buna. mi-ai facut tu pofta cu budincuta ta ....

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D