Bulete cu ricotta si vanilie

de daniastefania in Prajituri, 30 Sep 2015 | 706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie 250 gr ricotta
  • 1 cutie (de la ricotta) faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1/2 lingurita esenta vanilie
  • Un praf de sare
  • Ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete cu ricotta si vanilie:

Punem intr-un vas ricotta cu ouale si esenta de vanilie. Amestecam bine, sa se omogenizeze totul. In cutia de la ricotta punem faina, aproape plina sa fie cutia, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam amestecul de faina peste cel cu ricotta. Amestecam bine totul. Intr-o tigaie incingem ulei. Punem din compozitie, cu lingura in tigaie. Prajim buletele pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Procedam in acest fel, pana se termina compozitia. Apoi punem buletele pe farfurie si le pudram cu zahar pudra. Le servim cu gem de capsuni, mure, zmeura etc. Noi am servit cu gem de cirese. Absolut delicioase. Si bineinteles pe placul celor mici. Pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403716
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403717
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403718
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403719
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403720
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403721
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403722
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403723
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403724
retete culinare - Bulete cu ricotta si vanilie 403725

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

01.10.2015, 13:37

Andreea Caroline 1

01.10.2015, 18:45

Rocsi 1

01.10.2015, 21:08

Am venit la degustare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21