Bulgari de conopida

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 1331 vizualizari

 

Bulgari de conopida

 

INGREDIENTE

  • o conopida 
  • 4 oua
  • faina 
  • sare
  • pesmet
  • ulei
  • 200ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de conopida:

Preparare Bulgari de conopida

Punem conopida la fiert cu putina sare si laptele. Oo lasam sa fiarba pana intra unghia in ea ,nu sa se sfarame. Cand este gata o scoatem si o scurgem si o despartim in buchetele mai mici 

Batem oul ca pentru omleta ,adaugam sare si fiecare buchetel de conopida il strangem bine in mana ca sa scoatem surplusu de apa, dupa care le dam pe fiecare mai intai prin faina ,dupa care prin ou si la sfarsit prin pesmet ,facem mai intai toate bucatile la fel. Dupa ce am terminat le punem la prajit in ulei

Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a scoate surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Bulgari de conopida-0
Bulgari de conopida-1
Bulgari de conopida-2

COMENTARII (15)

jolygina

jolygina 1

19.08.2011, 09:45

nu nu sunt dulci au sare si piper daca vrei poti sa pui dar cum piticul meu manaca si el eu am renuntat la piper ,dar am pus sare

mamaieelena

mamaieelena 1

28.08.2011, 23:00

vreau si eu o portie

jolygina

jolygina 1

28.08.2011, 23:06

cum sa nu mamica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!