Bulion de rosii

de alilianaa in Bulion, 13 Iul 2013 | 10791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 200 ml ulei
  • sare, zahar, dupa gust
  • un plic conservant
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Rosiile se spala, se curata de partea verde si sa trec prin separator.  Se pun la fiert. Cand inca nu a dat in clocot compozitia, trag apa cu un furtunas. Evit astfel sa fierb mai mult timp si economisesc combustibil:D

Potrivesc de sare si zahar, iar la final pentru siguranta pun un plic de conservat pe care l-am diluat in putina zeama de rosii. 

Cand inca este fierbinte, se pune in borcane. La fiecare borcan adaug putin ulei astfel incat sa etanseze compozitia si mai bine. 

Le invelesc cu o patura sa se raceasca lent. Tin foarte bine si pana in anul urmator. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii