Burritos cu carne tocata

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 11 Iul 2013 | 5858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 lipii
  • 500 g carne tocata
  • 100 g margarina pt gatit
  • 100 g rosii in sos
  • 3 linguri porumb
  • jumatate de ardei gras rosu
  • 1 caciulie mica de usturoi
  • patrunjel
  • sare.piper,busuioc
  • 50 ml bulion
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burritos cu carne tocata:

Margarina se pune la topit intr-o tigaie.

Ardeiul gras se taie cubulete si se pune la calit .Se adauga carnea tocata.

Rosiile se toaca marunt si se pun in tigaie peste carne.Se lasa sa se caleasca bine cateva minute.

Adaugam si usturoiul tocat marunt, condimentam cu sare, piper si busuioc si lasam sa fiarba totul bine.

Spre final punem si bulionul si amestecam bine.

Patrunjelul se taie si se pune si el peste sos.Se lasa sa scada sosul si se da deoparte

Se ia o lipie, se pune sos de carne si 1 lingura de porumb si rulam.

Se serveste imediat.

 

RETETA IN IMAGINI

Burritos cu carne tocata-0
Burritos cu carne tocata-1
Burritos cu carne tocata-2
Burritos cu carne tocata-3
Burritos cu carne tocata-4
Burritos cu carne tocata-5
Burritos cu carne tocata-6
Burritos cu carne tocata-7
Burritos cu carne tocata-8
Burritos cu carne tocata-9
Burritos cu carne tocata-10
Burritos cu carne tocata-11
Burritos cu carne tocata-12
Burritos cu carne tocata-13
Burritos cu carne tocata-14
Burritos cu carne tocata-15
Burritos cu carne tocata-16
Burritos cu carne tocata-17
Burritos cu carne tocata-18
Burritos cu carne tocata-19

COMENTARII (25)

Ubulika

Ubulika 1

12.07.2013, 09:11

wowwwwwwwwwwww

priceputa

priceputa 1

12.07.2013, 23:09

Vai da ce bun reteta foarte buna !

AnyCostescu

AnyCostescu 1

13.07.2013, 11:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!