Cabanos in aluat

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 7698 vizualizari

 

Dorinta sotului , indeplinita !! :D

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati cabanos
  • 7 linguri faina
  • jumatate de plic de drojdie granule
  • un praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in aluat:

Intr-un castron se pune faina , zaharul , sarea si drojdia .

Se toarna apa calduta treptat  si se amesteca. Apoi se framanta pana obtinem un aluat ce se poate indinde cu sucitorul.La final adaugam o lingura de ulei si framantam pana se incorporeaza in aluat , se lasa la dospit 30 min.

Cabanosul se taie in doua.

Se presara masa cu faina si se intinde aluatul cu sucitorul , apoi se taie patratele.

Se pune bucata de cabanos pe patratul de aluat  pe diagonala si se ruleaza , capetele se indoaie ca la un pachet .

Se pun pe hartie de copt si se dau la foc potrivit 40 min.

TIPS-URI

1

In loc de drojdie granule se poate pune drojdie proaspata.

2

In loc de cabanos, se pot pune cremvusti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

DIANA B 1

08.08.2013, 17:18

Mda , asa sotie ...

Panacris 1

08.08.2013, 17:34

Dea_Dea 1

10.08.2013, 08:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu cascaval si ciuperci