Cacciatore

de Andreea Caroline in Pui, 28 Noi 2011 | 1319 vizualizari

 

din poza nu pare o mincare super,dar va garantez ca este.de vina la mine au fost ciupercile care s-au inegrit si au stricat aspectul(dar nu si gustul) :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • 200 gr ciuperci
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr rosii
  •  oregano
  • cimbru
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 70 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cacciatore:

Pulpele se rumenesc in jumatate din cantitatea de ulei, apoi se pun intr-un vas pentru cuptor. Se arunca uleiul in care s-au prajit pulpele, apoi se pune cealalta jumatate din cantitatea de ulei si se prajeste usturoiul tocat marunt, ceapa taiata juliennne, dupa care se rastoarna peste pulpe. Ciupercile taiate in bucati mai mici, rosiile taiate felii, vinul si putina apa se pun la fiert 10 minute, dupa care se condimenteaza totul. Compozitia de rosii si ciuperci se toarna cu tot cu zeama in vasul cu pulpe, se acopera cu capac si se tine la cuptorul incins la 180 grade celsius aproximativ 30 minute. Oregano si cimbru se adauga preparatului inainte de a fi introdus la cuptor.

Pofta buna.

 

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

29.11.2011, 11:47

chiar este...

mena29 1

29.11.2011, 12:41

Sunt convinsa ca gustul a fost excelent si s-a mancat tot

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:06

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04