Canja de pui (supa de pui in stil portughez)

de cristeena20 in Supe, 4 Apr 2013 | 2011 vizualizari

 

De mica am invatat ca a face supa de pui buna e o intreaga filosofie: tre sa fierbi puiul la foc mic, sa pui zarzavat, strecori supa limpede si fierbi taitei uneori separat sa ramana supa clara. Cand am ajuns aici si am fost servita pentru prima data cu supa lor de pui (canja) mi s-a spulberat toate ideile...ce aveam in farfurie era ceva tulbure cu carne si maruntaie de pui, si mult cus-cus fiert la foc mare....Dar gustand....a devenit preferata mea. Este o supa deosebit de savuroasa .

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pui
  • 4-5 ficatei de pui (puteti adauga si alte maruntaie)
  • 1 pachet de cus-cus
  • sare, cub Knorr de pui facultativ
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canja de pui (supa de pui in stil portughez):

Aceasta supa e foarte simplu de facut. Bucatile de pui le portionam si le punem la fiert in apa rece cu sare (nu multa apa). Cand carnea e fiarta bine adaugam cus-cusul si mai lasam sa fiarba supa cu pastele in ea pana sunt toate fierte. 

Dupa preferinta putem scoate carnea si dezosa, taind in bucati mai mici  si punand in bolul cu supa inapoi bucatile. Este buna fierbinte.

 

RETETA IN IMAGINI

Canja de pui (supa de pui in stil portughez)-0
Canja de pui (supa de pui in stil portughez)-1
Canja de pui (supa de pui in stil portughez)-2
Canja de pui (supa de pui in stil portughez)-3

COMENTARII (16)

_Alina_

_Alina_ 1

05.04.2013, 09:15

Foarte buna supica!

CookieMonster

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:27

nu am inercat inca supita cu cus-cus, dar... vreau

Rux

Rux 1

05.04.2013, 21:48

Ce interesanta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01