Capsunica

de Oana in Dulciuri, 26 Mar 2015 | 4591 vizualizari

 

Este un desert simplu de tot si bun, bunut!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr iaurt grecesc
  • 100 gr smantana pt frisca
  • 250 gr branza de vaci sau ricotta
  • 2 linguri zahar pudra
  • o lingurita esenta de rom
  • 100 gr capsuni
  • un pahar suc proaspat de portocale
  • 100 gr piscoturi
  • o lingura gelatina
  • Decor:
  • 100 gr capsuni
  • frunze de menta
  • 100 gr afine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Mai intai pregatiti patru pahare de desert. Hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece. Capsunile le taiati cuburi. Amestecati intr-un blender iaurtul, frisca, branza de vaci, zaharul pudra, romul si capsunile pana obtineti o crema fina. Topiti gelatina la bain marie si adaugati-o in crema. Omogenizati bine.

Rupeti piscoturile si insiropati-le cu sucul de portocale.

Asezati in pahare un strat de piscoturi, capsuni si afine, crema pana le umpleti. Lasati la rece cel putin doua ore. Decorati cu capsuni si frunze de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsunica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni