Carnaciori in aluat

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 1790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina
  • drojdie
  • sare
  • ou
  • chimen
  • carnaciori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat:

Facem un aluat fraged, din faina, drojdie, sare, ca pentru pizza...

Dupa ce a crescut intindem o foaie taiem fasii si punem carnaciorii taiati sau daca aveti din aceia de bere cred ca ies si mai buni.

Batem un ou cu putina sare si dam carnaciorii prin ou si dupa presaram chimen sau ce doriti. Punem o hartie de copt in tava asezam carnaciorii si dam la cuptor...

Cu o bere merg super.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carnaciori in aluat 88443
retete culinare - Carnaciori in aluat 88444

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:32

frumos

ella 87 1

02.03.2011, 09:58

ms fetelor...o primavara cat mai insorita si plina de zambete va doresc

mihaelar63 1

02.03.2011, 15:34

draguti

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S