Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2018 | 2921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei de masline
  • 8 carnati proaspeti, mici
  • 5 cartofi mici, taiati in 2 sau 4
  • 2 bulbi fenicul, taiati in 6-8
  • 2 ardei rosii/ galbeni, taiat in 6-8
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 1 1/2 linguri mustar cu boabe
  • 250 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
  • patrunjel proaspat, tocat, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Se adauga carnatii si cartofii intr-o tava potrivita pentru cuptor, impreuna cu 2 linguri de ulei. Se amesteca bine. Se coc 10 minute.

Se adauga feniculul, ardeiul, usturoiul, 1 lingura de ulei si mustarul. Se amesteca bine, apoi se toarna supa de pui si coace inca 30-35 de minute. Carnatii se mai intorc o data sau de doua ori in timpul coacerii. 

Se presara cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu piept de pui