Carne de iepure cu piure

de pity19 in Iepure, 14 Ian 2015 | 1410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de iepure ( portionat )
  • sare , piper , boia , vegeta
  • ulei
  • 8 cartofi maricei
  • unt | margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu piure:

Condimentam carnea de iepure ;

Luam o tigaie in care am adaugat ulei , dam la incins ;

Cand uleiul este incins , asezam carnea in tigaie si lasam pana se rumenesc bine pe ambele parti ;

Turnam peste carne cca 1\2 cana de apa rece ;

Lasam pana scade apa si luam de pe foc;

Pentru piure , clatim cartofii , ii curatam de coaja , taiem fiecare in 8 ;
Punem cartofii intr-o oala cu putina sare si apa rece ; Punem oala la foc mediu , pana cartofii sunt fierti ;

Strecuram de apa ; Condimentam cu vegeta , sare si piper ; Adaugam 3-4 linguri de margarina , luam un tel si zdrobim bine cartofii pana iasa foarte fin ;

 

TIPS-URI

1

Pe langa carne eu am mai pus si slanina prajita!

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

14.01.2015, 12:28

dantes 1

14.01.2015, 13:16

Buna!

Bya Ralu 1

29.03.2015, 16:43

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41