Carne de porc cu ceapă- reteta chinezeasca

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2016 | 6755 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

07.02.2016, 21:42

Tare-mi plac introducerile tale ( si retetele, evident )

Catalina L 1

07.02.2016, 21:43

multumesc Ina

Zamfira 1

07.02.2016, 21:48

Nu prea cunosc bucataria chineza, dar tare bine arata ce ne-ai adus, as vrea sa gust o asa o bunatate!

CameliaR 1

07.02.2016, 21:50

mihaelar63 1

07.02.2016, 22:02

Buna reteta si bun pont te-a invatat chinezoaica ta Margot . Am pus reteta la favorite sa o incerc si eu .Am sa urmez pasii de preparare sa vad ce-mi iese .

Bya Ralu 1

07.02.2016, 22:13

ce bunatate

dantes 1

08.02.2016, 06:17

Buna!

MotanLaOale 1

08.02.2016, 09:27

Gherca Daniela 1

08.02.2016, 09:39

buna carnita!

Aletta 1

08.02.2016, 10:48

bun,bun

simona72 1

08.02.2016, 11:49

Imi place sa citesc introducerile tale e de retinut sfatul lui Margot!

Rocsi 1

08.02.2016, 20:59

d d

mamaieelena 1

21.02.2016, 17:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara