Cartofi acordeon

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2010 | 2443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi mai mici ca sa se patrunda bine
  • crema de branza sau branza topita
  • salam -        
  • carnati -        
  • kaizer -        
  • ciuperci -        
  • ardei gras -        
  • verdeata -        
  • usturoi -        
  • salvie -        
  • diverse feluri de branza: ementaler, mozzarella, tilsit -        
  • busuioc -        
  • oregano -        
  • unt -        
  • cascaval ras  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Se curata cartofii si se spala. Se taie fiecare in felii subtiri fara sa se patrunda pana la partea de jos astfel incat sa ramana lipite una de cealalta. Se taie mezelurile , ciupercile, ardeiul si branza in felii subtiri si se introduc in crestatura. Se aseaza cartoful pe foaie de aluminiu. Se pot folosi si mai putine ingrediente, ce aveti prin frigider.



Se aseaza deasupra putina crema de branza, un pic de unt, verdeata taiata, condimente si cascaval ras. Se pun si cativa catei de usturoi pe langa cartof si se strange bine folia in sus ca la un saculet. Nu se condimenteaza caci branzeturile si mezelurile sunt suficient de sarate. Se introduc la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.Se servesc calzi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi acordeon 19537
retete culinare - Cartofi acordeon 19538

COMENTARII (3)

Rocsi 1

27.02.2010, 21:43

mama ce bun

ela 1

28.02.2010, 01:28

mihaelar63 1

01.03.2010, 01:08

super , deja ii vad in pachetel de folie si facuti la gratar . favoriti .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

ieri la 22:27

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

de Rocsi 9

Tortellini cu...

ieri la 20:28

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Prajitura cu...

ieri la 13:10