Cartofi caramelizati la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Mai 2015 | 6171 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper , boia dulce dupa gust
  • 2 linguri sos asiatic (dulce picant)
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi caramelizati la tigaie:

Curatam legumele, le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa si ardeiul se taie bucatele si le pun la calit in tigaie, in 3 linguri de ulei.

Adaugam si cartofii taiati pai, condimentam cu sare, piper si boia dulce, asezam un capac peste tigaie si lasam sa se gateasca la foc mic spre mediu.

Din cand in cand amestecam cu grija sa nu se rupa cartofii.

Cand sunt aproape gata adaugam 2 linguri sos dulce picant, lasam la foc pana se imbraca legumele in sos si devin aurii.

Presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

 

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi caramelizati la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole kosher la cuptor -post