Cartofi copti umpluti cu branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 9404 vizualizari

 

Un miros imbietor de cartofi copti.............................

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii(ai mei au fost cam mari)
  • 3 linguri branza de vaci
  • 5-6 triunghiuri de branza
  • 50 g unt
  • 5 linguri samantana
  • 100 cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Se spala cartofii bine , se lasa cu coaja,de preferat sa fie cartofi medii, ai mei au fost iarasi gigantici(aici toate sant gigantice) si se coc mai greu,

se dau la cuptor pentru 40 minute,

eu insa a trebui sa-i las mai mult fiind foarte mari.

Se amesteca branza de vaci cu cascavalul(se lasa 2 linguri pt presarat la final)untul,smantana si triunghiurile de branza.

Se scot cartofii copti se cresteaza cu cutitul pe mijloc si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite mici si a unui prosop(altfel va frigeti degetelele)se zdrobeste miezul scos de la cartofi si se amesteca cu branza si smantana se condimenteaza cu sare si piper.

Se umplu cartofii cu compozitia de branza si se presara  cascaval deasupra si se mai dau la cuptor 10 minute.

Se servesc ca si garnitura langa fripturi sau ca fel principal.

Sant minunati ,singurul  regret a fost ca am pregatit  doar 6 bucati

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi copti umpluti cu branza-0
Cartofi copti umpluti cu branza-1
Cartofi copti umpluti cu branza-2
Cartofi copti umpluti cu branza-3
Cartofi copti umpluti cu branza-4
Cartofi copti umpluti cu branza-5
Cartofi copti umpluti cu branza-6
Cartofi copti umpluti cu branza-7
Cartofi copti umpluti cu branza-8
Cartofi copti umpluti cu branza-9
Cartofi copti umpluti cu branza-10

COMENTARII (51)

Rocsi

Rocsi 1

25.09.2010, 22:23

am ochi in toate partile cred

Rocsi

Rocsi 1

25.09.2010, 22:25

pai de obicei dak stiu k trebuia sa imi raspunzi sau stiu eu c intru sa vad c ai zis

andreea_angelo

andreea_angelo 1

28.11.2012, 15:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!